Eliksir jest wyjątkowym miejscem na gastronomicznej mapie Trójmiasta. To połączenie restauracji, koktajlbaru oraz niezależnej przestrzeni eventowej. Myślą przewodnią lokalu jest foodpairing czyli sztuka łączenia smaków
Nasze menu skonstruowane jest w taki sposób, aby intensyfikować doznania smakowe - do każdego dania przypisany jest specjalnie dopasowany koktajl. W naszym menu znajdziecie połączenia nowatorskie, ciekawe, ale również te klasyczne podane w swych najlepszych odsłonach.
11 metrowy bar, za którym kryje się ponad 300 butelek alkoholi z różnych stron świata, a którym dowodzi Oskar Weręża i Szymon Woźniak. Kuchnia, serce naszego lokalu, w której na co dzień spotkasz Pawła Wątora oraz Bartka Kurka. Przestrzeń restauracyjna, pokój cygar oraz silne zaplecze eventowe to tylko namiastka możliwości, które możemy Ci zaoferować.
O najwyższą jakość dań dba Szef Kuchni, a zarazem właściciel Paweł Wątor oraz jego zastępca Jonasz Jasiński.
Osobą odpowiedzialną za jakość i smak serwowanych koktajli jest Oskar Weręża.
ELIKSIR to połączenie koktajlbaru i restauracji. Dzięki konceptowi, w którym karta menu zmienia się co 2 miesiące, nasi Goście praktycznie za każdym razem próbują czegoś nowego. Naszą domeną jest foodpairing czyli sztuka łączenia smaków (łączenie dań ze specjalnie dopasowanymi koktajlami).
Proszę czekać